logotype Photolamal photography
FOTO & PRODUKT
(grundinformation)
POSTERS & TAVLOR
(exempelsamling)
PRISINFORMATION
(varor och tjänster)
 
 
ÅTER  PRESENTATIONSSIDAN
FÖREGÅENDE  ÄMNE
NÄSTA  ÄMNE
 
 
 
 
 
Kontaktinformation:

PHOTOLAMAL

Lars Ålander

 
Evalundsvägen 4
138 34  ÄLTA
SVERIGE
 
0 7 0   - 5 4 7 3  2 7
 
 
picture@photolamal.se

www.photolamal.se

 
 

www.photolamal.se

FOTOGRAFISKA VERKSAMHETEN
 
Det allra vackraste kan finnas inom räckhåll att fånga! Finns som tavla, fotograferad den 12 Juli 2008  
Det allra vackraste kan finnas inom räckhåll att fånga!
Finns som tavla, fotograferad den 12 Juli 2008.
 
 

 

 
 
Foto: Anki Johansson Photolamal, Fotograf: Lars Ålander, picture@photolamal.se , mobil: 0705447327

Fotograf Lars Ålander 

 

Den fotografiska verksamheten

Företagsbakgrund:

Efter ett antal år med egna studier, trevlig och njutbar fotografering för egen del, blev siktet inställt på att även glädja andra i bild och kunnande. Företaget startades år 2009, främst för att ta fram trevliga, starka och fängslande bilder som väggprydnad. Verksamheten har sedan utvecklats till att också erbjuda ambulerande fotograferingstjänster och studioutrustning.
 
Förutom bildtryck i härliga postersformat, finns möjlighet att komplettera den digitala bilden med fotoböcker (vid bröllopsfotografering), mindre bildutskrifter, canvastavlor och vackra direkttryckta aluminiumtavlor i olika färgprofiler. Allt för att pryda såväl kontor, korridor som väggytor från hall, kök till vardagsrum.
 
I dag har den fotografiska verksamheten övergått ifrån att vara en enskild firma till att vara en fotografisk hobbyverksamhet, i fortsatt professionell anda. Hobbyverksamheten motiveras främst av bristande lönsamhet (i förhållande till investeringar och kostnader) i en mycket tuff och konkurrensutsatt fotografisk värld.

Bildtryckning

Tryckningen sker i huvudsak hos externa tryckerier, för bästa möjliga foto- eller konstprodukt. Omtyckta motiv kan därmed också passas in i andra sammanhang, på alternativa produkter, för olika presentationsområden. Försäljning sker i såväl fysisk som elektronisk form beroende på önskemål och tilltänkta användningsområden. Främst handlar det dock om leverans av bildfiler, fotoutskrifter, posters och tavlor.

Bildleverans och kundkrets

Distributionsportal

Fotograferingen var tidigt avsedd för externa uppdrag och många av dagens bildleveranser kan därför levereras via distrubutions- och försäljningsplatsen photolamal.imagedesk.se. Blir du kund hos Photolamal kommer du få ytterligare information om hur just din leverans kan förhandsgranskas och enkelt genomföras.

Utrustning

Företaget har under sina tidiga år byggt upp en proffessionell foto- och studioutrustning som lämpar sig väl för arbete direkt hos kund. Sedan är det uppdragets karaktär, miljö, tidpunkt och tidsplan som avgör vilka insatser i förberedelse, fotografering och efterarbete som krävs. Priserna varierar därefter. Nikon och Lastolite utgör en stor del av grundstommen i företagets professionella foto- och studioutrustning (portabel "Hot-shoe-studio"). Men de fotografiska verktygen varieras beroende på den bild och ljuseffekt som eftersträvas. Tanken är att klara av ett brett ljusspectra, från traditionellt dagsljus- till studio- och blandljusförhållanden.

Kundkrets

Som fotograf ser jag fram emot att möta dig som har en bildidé, men som kanske inte har chansen att fånga den, samt dig som vill ha en slutprodukt väl värd att pryda väggen eller fotoalbumet med. Välkommen att presentera din bildtanke. Jag presenterar möjligheten att dokumentera en betydelsefull bild eller bildserie.
 
Har du frågor är du mycket välkommen att sända e-mail på adressen:  picture@photolamal.se

 

 
 
 

Foto "behind the scene": Anki Johansson
Foto "visitkort": Lars Ålander


 
FÖREGÅENDE  ÄMNE
NÄSTA  ÄMNE

logotype Photolamal photography
Senast uppdaterad: 2014-04-30
(OBS! Datumet gäller endast denna sida, andra kan vara ändrade senare!)
Mailadress: picture@photolamal.se